Den Haag | 21 maart 2019MEER DAN EEN NIEUW BUREAUJos van Heerde en Jeen Pot introduceren met veel trots: J2Creators. Ze gaan samen leiding geven aan een bureau met een vernieuwende aanpak: J2Creators stelt het innovatieve proces met klanten centraal.

De ontwerpvraagstukken van vandaag passen steeds minder bij een traditioneel architectenbureau of een zelfstandige architect. Opdrachtgevers verwachten dat ontwerpen zowel conceptueel als technisch van het hoogste niveau zijn. Dat vraagt volgens Jos en Jeen om een zeer vooruitstrevende benadering.


aankondiging J2Creators
J2Creators werkt zeer systematisch aan ontwerpen en kijkt samen met klanten naar de impact van ontwerpkeuzes.


Jos van Heerde: “Wij brengen meer dan vakmanschap aan tafel, we zorgen er vooral voor dat we klanten meenemen in alle aspecten die een gebouw, interieur of omgeving mooi maken. Waar veel bureaus stoppen gaan wij verder, wij creëren meer met jouw idee.“Jeen Pot: ”Esthetiek is een belangrijk gespreksonderwerp, van het grote gebaar tot en met het detail, maar wij praten ook over tijd en geld. We denken vanuit mogelijkheden en vanuit maakbaarheid.”


J2Creators is de samensmelting van Motus Architects en J1 Architectuur. J2Creators ontwerpt gebouwen, ruimtes en plekken die meer betekenen voor gebruikers, omgeving en opdrachtgevers.